dinsdag 15 maart 2011

Simpele kapsels

heb jij ook wel eens. dat je IETS in je haar wilt doen maar dat je niet weet wat? en dat je nog te weinig tijd hebt om er iets leuks van te maken, en om het los te laten is ook weer te saai. nou daarom maak ik hier onder een lijstje met leuke simpele kapsels. die je bij dit soort momenten kan maken! :
dit kapsel kan eigenlijk met elk haar bijna wel.! krullen, stijl, lang, kort van alles! 
je pakt 2 plukjes draait die om je vinger heen en maakt het dan met speldjes en klipjes vast. 

dit is echt super simpel! je pakt een schuif speldje en doet dat in je pony. dit kan eigenlijk niet bij elk haar. en het staat ook niet bij iedereen. maar als het bij jou leuk staat zeker doen!

dit kapsel kan eigenlijk ook bij bijna elk haar. je pakt 2 grote plukken van voor. je doet die plukken naar achter maakt het vast met een speldje. en klaar is kees! je kan die pluk kan je een stuk naar boven doen dat je een soort hobbel krijgt maar je kan het ook gewoon plat houden. (als je het snapt ;) ) het licht er een beetje aan wat er bij jou het beste past

als je een lok of pony hebt is dit leuk om te doen! dit had ik namelijk vandaag ook in. je pakt je pony of lok doet doe naar de zijkant en maakt die weer vast met een speldje.

dit zijn eigenlijk alleen maar kapsels met los haar. maar als je een keer een staart in wil doen. is dit ook leuk en niet echt heel standaard! 
je maakt een paarden staart. maakt niet uit hoe als het maar een staart is! je pakt een klein plukje van je staart wikkelt dat om je elastiekje heen en maakt het aan de onderkant van je staart weer vast met een schuif speldje.

dit waren de kapsels. wat vonden jullie er van? welke vonden jullie het leukst?

Xxx Ines

PS. aantal van deze plaatjes heb ik gevonden op deze site. daar staan meer dingen op over kapsels en haar. ik zou zeker even een kijkje nemen op de site! 


1 opmerking:

  1. Ik hou ook van simpele kapsels inderdaad. Ook wel nodig sochtends als ik weer te laat uit bed kom! :p

    BeantwoordenVerwijderen